Ajouad El Miloudi duikt in de wereld van De Witte Man, Vleeseters & Joden

Presentator Ajouad El Miloudi duikt in zijn nieuwe tv-programma #Ajouad in de werelden van De Witte Man, De Vleeseters en De Joden. In dit drieluik onderzoekt hij deze actuele onderwerpen waar de meningen soms flink over uiteenlopen. Bij Op1 vertelt Ajouad El Miloudi wat hij gevonden heeft in z’n zoektocht naar andere ideeën en levenswijzen.

Waarom deze onderwerpen? “Het zijn veelbesproken thema’s die gevoelig liggen.” Aldus de programmamaker. Wanneer je op een voetbalveld vraagt wie De Witte Man is, krijg je volgens hem hele andere antwoorden dan wanneer je het tijdens een Black Lives Matter-protest op de Dam vraagt. Al de verschillende meningen deden El Miloudi afvragen hoe De Witte Man er zelf over dacht. “Hoe vindt De Witte Man zelf dat het gesteld is met zijn positie?”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Ajouad El Miloudi terug.

 

 

 

Vergelijkbare artikelen