Davina Michelle en Gerben Bakker over optredens tijdens Eurovisie Songfestival in Rotterdam

Het was een extra jaartje wachten maar volgende maand is het dan eindelijk zover: het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Vrijdag werd bekend dat Davina Michelle een act mag verzorgen tijdens de eerste halve finale. Gerben Bakker is het creatieve brein achter de optredens van het grote muziekspektakel en is vrijdagavond, samen met Davina, te gast om hier meer over te vertellen.

Davina Michelle kan niet wachten tot het moment dat ze volgende maand in Ahoy Rotterdam mag optreden voor miljoenen mensen: ‘’Ik ben enorm vereerd dat ik dit podium heb gekregen voor dit ongelofelijke evenement.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Davina Michelle en Gerben Bakker terug. 

Vergelijkbare artikelen