Tara Boxman was tienermoeder en is nu succesvol ondernemer: “Het is nog steeds zo’n hardnekkig taboe”

Dat je als tienermoeder iets moois van het leven kan maken weet ondernemer Tara Boxman als geen ander. Ze is vastbesloten om de vooroordelen over tienermoeders de wereld uit te helpen en organiseerde daarom dit jaar voor het eerst een verkiezing voor Tienermoeder van het Jaar. Donderdagavond schuift ze, samen met de winnares van de verkiezing Anne Minnee en jurylid Annemarie van Gaal aan bij Op1.

Tara Boxman riep vandaag Anne Minnee uit tot Tienermoeder van het Jaar. Zelf was ze ooit ook tienermoeder, het valt haar op dat de reacties niet veranderd zijn: “De reacties die ik 18 jaar geleden kreeg, krijgen zij nog steeds. Het is nog steeds zo’n hardnekkig taboe.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Tara Boxman, Anne Minnee en Annemarie van Gaal terug.

Vergelijkbare artikelen