Jasper Doest en Constantijn van Oranje over de World Press Photo

Donderdag was de uitreiking van de World Press Photo en werd bekend dat Jasper Doest de eerste prijs bemachtigde met zijn fotoserie in de categorie natuur. Nu de fotograaf zelf niet kon vliegen volgde hij en zijn camera de levens van twee stadsduiven. De rest van de wereld keek mee. Prins Constantijn van Oranje hield een toespraak tijdens het online evenement. Samen zijn ze donderdagavond te gast om te praten over een jaar waarin corona ook in de fotografie overheerste.

Jasper Doest: “Om een zenuwinzinking te voorkomen ben ik de vogels op het balkon gaan fotograferen, niet wetende dat dit verhaal in mijn schoot geworpen werd.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Prins Constantijn van Oranje en Jasper Doest terug.

Vergelijkbare artikelen