Adriaan van Dis: ”Het boek is niet meer van de schrijver als het klaar is”

Vandaag werd bekend welk boek we in het kader van ‘Nederland leest’ massaal gaan lezen; het is de roman ‘De Wandelaar’ uit 2007 geworden van Adriaan van Dis. Aan dit boek de opdracht om Nederlanders te verbinden! Maandagavond is Van Dis te gast bij Op1.

De roman ‘De Wandelaar’ uit 2007 van Adriaan van Dis moet Nederlanders met elkaar in gesprek brengen. “Zorg dat de mensen leren om zich in ieder geval eens te concentreren op iets anders dan een smartphone.”

Adriaan van Dis: ”Het boek is niet meer van de schrijver als het klaar is, dan gaat de lezer er wat meedoen. Lezers mogen hun fantasie gebruiken om in te vullen wat je leest. Je leest namelijk iets, maar tussen de regels door staat een heel ander verhaal. En dat is aan de lezer.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Adriaan van Dis terug. 

Vergelijkbare artikelen