Thomas Olde Heuvelt ging terug naar de basis met zijn nieuwe thriller: Orakel

Schrijver Thomas Olde Heuvelt is terug met een nieuwe thriller: Orakel. Zijn vorige boeken waren een wereldwijd succes en zijn in meer dan dertig landen verkocht. In Orakel verschijnt een schip uit de achttiende eeuw spontaan in een bollenveld, verdwijnen mensen in een mysterieus luik en is er een inlichtingendienst die alles verbergt. Genoeg ingrediënten dus, voor opnieuw een razend spannend boek. Vrijdag bij Op1 vertelt Thomas Olde Heuvelt alles over zijn nieuwe boek.

Olde Heuvelt kreeg na het succes van ‘HEX’ advies van George R. R. Martin, de auteur van Game of Thrones, om uit zijn writer’s block te komen: “Hij zei, je moet weer helemaal terug naar de basis van gewoon puur jij op je zolderkamertje een spannend verhaal vertellen.” Dat lukte hem met zijn nieuwe boek, ‘Orakel’.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Thomas Olde Heuvelt terug.

Vergelijkbare artikelen