Rachel Hazes: “Ik denk dat Dré nooit echt volwassen is geworden”

Over het leven van André Hazes is al veel gezegd en geschreven. Toch zijn er in de documentaire ‘Kleine Jongen: het echte levensverhaal van André Hazes’ niet eerder vertoonde beelden te zien. In de vierdelige serie die vanaf volgende week woensdag op tv komt, is onder meer exclusief beeldmateriaal te zien, gemaakt door de familie Hazes zelf. Bij Op1 vertelt André’s vrouw, Rachel Hazes hierover.

André Hazes zou dit jaar zeventig zijn geworden. Dit was aanleiding voor een nieuwe serie, ‘Kleine jongen’. Rachel Hazes: “Ik denk dat Dré nooit echt volwassen is geworden, dat altijd die kleine jongen in hem is blijven hangen. Altijd in voor gekkigheid.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Rachel Hazes terug.

Vergelijkbare artikelen