Demi Klaassen doet mee aan Levenslang met Dwang: “Ik heb momenten gehad dat ik dagen binnen zat.”

Alle sloten twintig keer checken, de koelkast maar op één manier durven openen of de deurklink niet kunnen aanraken, omdat die misschien wel besmet is. Het zijn slechts een paar voorbeelden van dwangstoornissen die Jan Kooijman tegenkomt in de serie ‘Levenslang met dwang?’. In het programma proberen de deelnemers deze ernstige stoornissen te overwinnen. Zondagavond is Kooijman samen met deelnemers Niels Beumer en Demi Klaassen te gast bij Op1.

Demi Klaassen: “Ik heb momenten gehad dat ik dagen binnen zat.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek over Levenslang met Dwang terug.

Vergelijkbare artikelen