Martijn Koning: ”Ik heb Eva Jinek vooraf aangeboden de column te lezen”

Katja Schuurman presenteert vanaf zondagavond de nieuwe wekelijkse panelshow Goed Fout voor omroep PowNed. Comedians Edson da Graça en Martijn Koning peilen in dit programma de morele barometer van Nederland. Kan er gelachen worden of kan iets echt niet meer? Vrijdagavond bij Op1 bespreken Katja Schuurman, Edson da Graça en Martijn Koning wat nog kan en wat absoluut niet meer mag.

Panellid van de nieuwe show Goed Fout Martijn Koning: ‘’Ik ben door de column bij Jinek zelf het lijdend voorwerp van de ‘cancelculture’ geworden. Dat terwijl ik Eva Jinek vooraf heb aangeboden om de column te lezen.’’ Hij is volgens presentatrice Katja Schuurman nu niet meer welkom bij RTL.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Katja Schuurman, Edson da Graça en Martijn Koning terug. 

Vergelijkbare artikelen