Bert Visscher: “Als ik gevraagd werd voor een optreden fikte ik die hele zaal af”

Inmiddels is Bert Visscher één van Nederlands bekendste cabaretiers, maar de weg daarheen ging niet zonder horten en stoten. In zijn boek ‘Dat wordt nooit wat!’ neemt hij de lezer mee langs de jeugdhonken en bejaardensozen die hij in het begin van zijn carrière aan het lachen moest krijgen. Bij Op1 vertelt hij hoe het dan toch allemaal nog iets is geworden.

Fikte de zaal af
Bert Visscher is een cabaretier die bekend staat om zijn heftige acts. Fietsen, brommertjes of zelfs een kanon. Je kan het zo gek niet bedenken of het is langs gekomen op het podium. Ook toen hij in zijn beginjaren voornamelijk in kleine zaaltjes moest optreden weerhield hem dat er niet van om gekke stunts uit te voeren. ““Als ik gevraagd werd voor een optreden fikte ik die hele zaal af.” Aldus de cabaretier.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Bert Visscher terug.

Vergelijkbare artikelen