Johnny de Mol en Vianna Spang over het nieuwe programma ‘De Mol’s Hoop’

Johnny de Mol helpt in zijn nieuwe SBS 6-programma De Mol’s Hoop gezinnen die in de problemen zitten. De presentator schakelt daarvoor de hulp in van succesvolle ondernemers. Voor mantelzorger Vianna Spang maakte die hulp daadwerkelijk het verschil. Dinsdagavond bij Op1 vertellen Johnny de Mol en Vianna over dit nieuwe programma.

Ondertussen had presentator Johnny de Mol ook een turbulent jaar. Hij werd beschuldigd van mishandeling door zijn ex-verloofde. Wat is waar? Johnny: “Onze relatie verdiende niet de schoonheidsprijs, maar dit soort aantijgingen gaanecht te ver.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Johnny de Mol en Vianna Spang terug.

Vergelijkbare artikelen