Lia van Bekhoven: “De Royals komen voor Britten in de buurt van een religie”

Prins Harry en Meghan Markle liggen op ramkoers met het Britse koningshuis. Het voormalig koninklijk paar en de koninklijke familie zijn al tijden openlijk aan het ruziën en vannacht 02:00 Nederlandse tijd wordt het interview dat de twee gaven aan Oprah Winfrey in Amerika uitgezonden. Engeland zal zich schrap zetten en zondagavond bij Op1 praat correspondent Lia van Bekhoven ons bij vanuit Londen.

Spanning in het VK: zondagnacht zagen ze hoe Harry en Meghan uithalen naar The Firm, het Britse Koningshuis. Lia van Bekhoven: “Alle Britten hebben hier ongeveer een mening over. De Royals komen voor de Britten in de buurt van een religie.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Lia van Bekhoven terug.

Vergelijkbare artikelen