Viroloog Ab Osterhaus over toenemend aantal coronabesmettingen onder middelbare scholieren

Ondanks dat we bezig zijn met een inhaalslag qua vaccinaties, blijkt vandaag dat we de capaciteit van de testlaboratoria niet voldoende gebruiken. Vrijdagavond bij Op1 viroloog Ab Osterhaus over de testlaboratoria, het Russische Spoetnik-vaccin en het toenemend aantal coronabesmettingen onder middelbare scholieren.

Viroloog Ab Osterhaus over de capaciteit van testlaboratoria die niet voldoende gebruikt worden. ‘’Die capaciteit zouden we absoluut moeten gebruiken. Het is echt heel zonde. Er moet ook veel meer getest worden.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Ab Osterhaus terug.

Vergelijkbare artikelen