André Hazes: ”Ik ben zo ontzettend blij dat ik weer iets kan doen”

André Hazes mag ein-de-lijk weer optreden. Aanstaande zondag staat hij voor 1300 fans in de Ziggo Dome, waar een van de eerste Fieldlab muziekevenementen wordt georganiseerd. Gaat het lukken zonder coronabesmettingen? Donderdagavond vertelt hij erover bij Op1.

Zijn 1300 mensen wel voldoende voor André Hazes die gewend is om meerdere avonden Ahoy Rotterdam uit te verkopen? ”Eigenlijk wel, maar je mag het niet vergelijken. Ik ben al zo ontzettend blij dat ik weer iets kan doen. Mijn laatste show was voor 250 mensen, dus dan voelt dit echt als een volle zaal.”

Het is voor André Hazes een eer dat hij gevraagd is om op te treden op dit evenement. ”We hebben natuurlijk zoveel goede artiesten in ons land. Ik vind het ook echt wel een soort risico.” Hij hoopt dan ook dat iedereen zich voor- en achteraf laat testen. ”We moeten dit echt heel serieus nemen, misschien kan deze test ook wel iets betekenen voor de horeca.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met André Hazes terug. 

Vergelijkbare artikelen