Prins Constantijn van Oranje: “We hebben hier te maken met een ontwikkeling waarin bedrijven snel kunnen groeien”

Prins Constantijn van Oranje vindt dat de politiek – juist nu – moet investeren in nieuwe bedrijven. Want alleen zo komen we straks economisch sterker uit de coronacrisis. Ondernemer Hedwig Heinsman snakte bij het opzetten van haar bedrijf naar meer hulp van de overheid, maar moest het vooral zelf doen. Presentatrice Nellie Benner gaat de Prins helpen om jong talent en de politiek enthousiast te maken voor het ondernemerschap.

Prins Constantijn van Oranje: ”Als je kijkt naar de beurs, dan zijn de grootste bedrijven techbedrijven en die zijn allemaal niet zo oud. De bedrijven waarover wij het hebben, moeten bedrijven zijn met ondernemers met een grote ambitie en ze moeten ook behoorlijk wat geld weten aan te trekken.”

“We hebben hier te maken met een ontwikkeling waarin bedrijven snel kunnen groeien”, denkt prins Constantijn van Oranje. Hij is dan ook van mening dat juist nu kansen gegrepen moeten worden om te investeren in nieuwe bedrijven.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met prins Constantijn van Oranje terug. 

Vergelijkbare artikelen