Mariëtte van Lith en Wicky van der Meijs voeren campagne tegen messenbezit

Het aantal jongeren dat rondloopt met een mes op zak stijgt. Verontrustend nieuws, waardoor het kabinet overweegt om de verkoop van messen aan minderjarigen te verbieden. Woensdagavond praatten we met Wicky van der Meijs die haar vader verloor in 2002, toen hij om nog altijd onbekende redenen door een onbekende dader werd neergestoken. En we praatten met Mariëtte van Lith, die vijf jaar geleden haar broertje Bart verloor door een steekincident. Wicky en Mariëtte willen nu met een voorlichtingsfilm voor scholen aandacht vragen voor dit groeiende probleem.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Mariëtte van Lith en Wicky van der Meijs terug. 

Vergelijkbare artikelen