Diederik Ebbinge, Rutger Castricum en Hanneke Groenteman over de verkiezingsquiz ‘Kiespijn’

In de nieuwe verkiezingsquiz ‘Kiespijn’ neemt presentator Diederik Ebbinge de kijker mee door het Nederlandse politieke landschap. In de quiz probeert hij samen met teamcaptains Hanneke Groenteman en Rutger Castricum de zwevende kiezers duidelijkheid te bieden binnen de stortvloed aan informatie die iedere vier jaar op hen afkomt. Maar of dat ook gaat lukken is nog zeer de vraag. 

Satirisch 
In de quiz ‘Kiespijn’ worden de politieke begrippen ‘links’ en ‘rechts’ op satirische wijze aan de tand gevoeld. Diederik Ebbinge: “Deelnemers mogen niet kiezen. Ze worden onderzocht door Gijs Rademaker en aan de hand daarvan ingedeeld in team links of team rechts.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug. 

Vergelijkbare artikelen