Dennis Weening en Klaas van der Eerder over hun deelname aan Hunted VIPS

In Hunted VIPS slaan acht bekende Nederlanders op de vlucht en proberen ze een week lang uit handen te blijven van professionele opsporingsexperts. Ruim 1.2 miljoen mensen zagen deze week hoe Dennis Weening en Klaas van der Eerden de finale haalden. 

Hoe is het om een week lang uit handen van de beste opsporingsdiensten te moeten blijven? Klaas van der Eerden en Dennis Weening ondervinden het in Hunted VIPS. “Het belangrijkste is om niet digitaal sporen achter te laten,” aldus Van der Eerden.

Dat bleek allemaal nog niet zo makkelijk. Hij liet zijn computer thuis op tafel achter, want hij was toch niet van plan om die te gaan gebruiken tijdens hun vlucht. Maar de hunters wisten daar wel raad mee. De speurneuzen hackten zijn twitter-account en plaatsten tweets: ‘Maak een foto van mij en Dennis Weening’. ‘Ik ben deze week verstopt in Nederland met Dennis Weening. Zet mij stiekem op de foto met locatie en tag mij.’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het volledige gesprek terug

Vergelijkbare artikelen