Gerard Ekdom, Hans Schiffers en Aldith Hunkar vieren 75 jaar Arbeidsvitaminen

Het legendarische radioprogramma Arbeidsvitaminen viert deze week zijn 75ste verjaardag! Het is het langst lopende landelijk uitgezonden radioprogramma en had daarmee al een plekje in het Guiness Book of Records te pakken. Op NPO Radio 5 worden de hele week verzoekplaten gedraaid, zijn er live optredens en ook wordt er een kunstwerk onthuld. Bij Op1 praten we over de magie van Arbeidsvitaminen met presentator Hans Schiffers en oud-presentatoren Gerard Ekdom en Aldith Hunkar.

Bek houden
Het radioprogramma Arbeidsvitaminen viert deze week zijn 75ste verjaardag. Oud-presentator Gerard Ekdom vertelt over zijn begin bij de show als 23-jarige. “Ze zeiden altijd: hoe meer jij je bek houdt jongen, hoe succesvoller dit programma is.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug. 

Vergelijkbare artikelen