Marco Bakker zingt ‘Perhaps love’ samen met Paul de Leeuw

Hij is één van de succesvolste opera- en operettezangers ter wereld: Marco Bakker. Vrijdagavond zit hij bij Op1 om te praten over zijn rijke carrière. Tot corona toesloeg gaf hij nog volop concerten, ook al is de zanger inmiddels 83 jaar. In een nieuwe biografie vertelt hij onder meer over internationale optredens, een bloeiende tv-carrière en zijn droomhuwelijk met actrice Willeke van Ammelrooy. Maar ook over het verkeersongeluk dat zijn leven tekende.

En dan komt aan het einde van het gesprek dit prachtige moment. De muziek van het nummer ‘Perhaps Love’ (John Denver & Plácido Domingo) wordt ingestart. Marco Bakker begint met zingen en dan valt Paul de Leeuw plots in:

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier ook het volledige gesprek met Marco Bakker terug

Vergelijkbare artikelen