Zondag is de grote finale van Heel Holland Bakt: ‘Als er iets misgaat heeft Robèrt dat feilloos in de gaten’

De grote finale van de Omroep MAX-hit Heel Holland Bakt staat voor de deur! Dit weekend wordt na een wekenlange strijd duidelijk wie van de drie overgebleven bakkers, Eric, Elizabeth of Thijs, de winnaar wordt. Bij Op1 blikken we vooruit met juryvoorzitters Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.

Zondag gaat het dan echt gebeuren: dan is de finale van het immens populaire bak-programma. Janny en Robèrt vertellen wat de rolverdeling is tussen hen en voor wie de kandidaten het bangste zijn. Janny: “Robèrt zit heel erg op de techniek, als er iets misgaat heeft hij dat feilloos in de gaten, ook al wordt het gemaskeerd. Daar zijn de bakkers wel huiverig voor. Terwijl ik veel meer op smaak zit en daarvan kun je ook soms zeggen dat het persoonlijk is.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het volledige gesprek terug

Vergelijkbare artikelen