Fidan Ekiz kreeg persoonlijke beveiliging na bedreigingen – drie mensen zijn inmiddels opgepakt

De presentatoren Renze Klamer en Fidan Ekiz staan aan de vooravond van, jawel, een nieuw seizoen van het gelijknamige programma. Blijft Fidan zich net zo stevig uitspreken, ondanks de kritiek die ze ontvangt? Bij Op1 vertellen Renze Klamer en Fidan Ekiz wat we kunnen verwachten in het tweede seizoen van hun talkshow.

Fidan Ekiz vertelt dat ze na het eerste seizoen van de talkshow bedreigingen binnen kreeg. “Ik heb persoonlijke beveiliging gekregen. Er zijn drie mensen opgepakt en aankomende zaterdag ga ik in gesprek met één van hen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het volledige gesprek terug

 

Vergelijkbare artikelen