René Mioch, Imca Marina en Babs Assink over de podcast ‘Mathilde’s Mysterie’

Mathilde Willink was in de jaren zeventig van de vorige eeuw de muze van surrealistisch schilder Carel Willink en de lieveling van de Nederlandse roddelpers. In haar fantastische Fong Leng-jurken was ze een graag geziene paradijsvogel op feestjes en premieres. In 1977 werd ze dood aangetroffen in haar hemelbed, een schotwond aan haar hoofd. Zelfmoord? Of wist ze teveel over haar maffiose vrienden? En wat was de rol van society-journalist Henk van der Meijden? In de podcast ‘Mathilde’s Mysterie’ wordt het verhaal ontrafeld. Babs Assink, die de podcast maakte met Lammert de Bruin, schuift aan. Samen met filmjournalist René Mioch (die als tiener het allerlaatste interview met Mathilde deed) en goede vriendin Imca Marina.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met René Mioch, Babs Assink en Imca Marina terug. 

Vergelijkbare artikelen