Erik van Loo en Ron Blaauw laten mensen thuis sterrenmaaltijden koken

Al sinds halverwege oktober moet de horeca haar deuren gesloten houden. Nu afgelopen dinsdag bekend is gemaakt dat de lockdown met een maand wordt verlengd, komt daar voorlopig geen verandering in. Dat betekent echter niet dat Michelinsterren winnende chefs Ron Blaauw en Erik van Loo stil zitten. Samen met een aantal andere koks zorgen ze ervoor dat mensen thuis hun topgerechten kunnen maken. Donderdagavond bij Op1 vertellen de chefs hoe iedereen straks de lekkerste maaltijden op tafel kan zetten.

Erik van Loo: “Wij proberen met vrij simpele recepten superlekkere gerechten te maken en dat is blijkbaar al abacadabra in Nederland.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

 

Kijk hier het hele gesprek met Ron Blaauw en Erik van Loo terug. 

Vergelijkbare artikelen