Albert Verlinde over zijn eerste ervaringen in de politiek

Afgelopen december besloot Albert Verlinde te stoppen als directeur van het grootste musicalproductiebedrijf van Nederland, om zich op de politiek te richten. In januari werd hij namelijk beëdigd als raadslid voor de VVD in Vught. Waar hij eerst grote musicals als Edith Piaf en Tina Turner de Musical produceerde, maakt hij zich nu druk om Theater de Speeldoos en de toekomst van de N65. Donderdagavond bij Op1 vertelt hij over zijn eerste ervaringen in de gemeenteraad.

Albert Verlinde: “Ik wilde weten wie ik nou was. Ik kon niet gaan wandelen in Schotland en toen kwam dit op mijn pad.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Albert Verlinde terug. 

Vergelijkbare artikelen