Ab Osterhaus en Joost Vullings over de Britse variant van het coronavirus

Vandaag maakten GGD Rotterdam-Rijnmond en het Erasmus MC bekend dat jonge kinderen toch besmettelijker zijn bij de Britse variant van het coronavirus. Ook is het aantal positieve coronatests wat gestegen. Bij Op1 bespreekt viroloog Ab Osterhaus de besmettelijkere variant van het virus en de laatste coronacijfers.

31 scholen in West-Brabant maakten vanavond bekend niet open te gaan. Ze noemen het onverantwoord. Viroloog Ab Osterhaus: ‘’Ik begrijp het wel. Het is duidelijk geworden dat kinderen ook het virus kunnen overbrengen.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek tussen Ab Osterhaus en Joost Vullings terug.

Vergelijkbare artikelen