Simone Kleinsma hoofdpersoon in honderdste aflevering van Verborgen Verleden

Zaterdag wordt de honderdste aflevering van ‘Verborgen Verleden’ uitgezonden. Het onvolprezen programma, waarin Bekende Nederlanders in hun familiegeschiedenis duiken, loopt inmiddels al veertien seizoenen. We praten erover met zangeres/actrice Simone Kleinsma, die de eer heeft om de hoofdpersoon te zijn in de honderdste aflevering. En comedian Jörgen Raymann is ook te gast. Ook hij onderzocht zijn familiebanden in het programma en deed uiterst verrassende ontdekkingen.

“Ik keek het altijd, ik heb het al die jaren gezien. Ik vind het geweldig. Het wordt met zoveel liefde gemaakt, dat productieteam is echt geweldig. Het wordt prachtig in beeld gebracht en wat spannend is: je weet niet waar je terecht komt,” zegt Kleinsma.

De zangeres/actrice is vijf dagen op pad geweest met het team van Verborgen Verleden. De aflevering is heel erg mooi en Kleinsma zelf viel van de ene verwondering in de andere. Bij Op1 gaf ze alvast een voorproefje.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het volledige gesprek terug

 

Vergelijkbare artikelen