Halina Reijn over haar bekroonde tv-serie Red Light

Halina Reijn is te gast om te praten over de langverwachte televisieserie Red Light. Ze speelt niet alleen één van de hoofdrollen, maar is ook regisseur. Ze won al twee Gouden Kalveren als actrice én regisseur en ook op het internationale televisiefestival in Cannes viel ze dubbel in de prijzen. Nu is ze gestopt met acteren om zich volledig te richten op produceren en regisseren.

Veel lof dus en een Gouden Kalf voor beste actrice in de serie Red Light; toch stopt Halina Reijn met acteren. Ze vertelt waarom ze zich nu volledig op produceren en regisseren wil gaan storten. “Het is misschien ook wel een beetje een pathetische mededeling, want er zijn zoveel acteurs die zeggen ‘ik stop, ik begin een schoenenwinkel.’ Maar ik heb dit heel erg ontdekt, ik vind het fantastisch en wil me daar op toeleggen. Als je dit echt ambieert moet je het ook heel serieus nemen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Bekijk hieronder ook de filmtrailer van Red Light:

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het volledige gesprek met Halina terug

Vergelijkbare artikelen