‘Als we nu geen actie ondernemen is de coronageneratie straks een verloren generatie’

Jongeren maken zich grote zorgen over hun toekomst, zo blijkt uit het vandaag verschenen rapport van de Jongeren Denktank Coronacrisis. Maurice Knijnenburg, voorzitter van de denktank, sprak vanochtend met premier Mark Rutte over de zorgen die leven onder jongeren. Samen met student Noor Menten en arts Annemarie van Bellegem vertelt hij over de problemen die er leven.

De jeugd had de toekomst, maar betaalt nu vooral de rekening. Daarom ging de Voorzitter van Jongeren Denktank Coronacrisis Maurice Knijnenburg koffiedrinken bij Mark Rutte. “Als we nu geen actie ondernemen is de coronageneratie straks een verloren generatie.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het volledige gesprek terug

Vergelijkbare artikelen