Guido Weijers, Andreas Voss en Pieter Lubberts over het organiseren van evenementen in coronatijd

Cabaretier Guido Weijers mag deze maand als eerste weer voor een volle zaal optreden. Er worden namelijk proeven gedaan, waarbij gekeken wordt wat er nodig is om evenementen te kunnen organiseren in coronatijd. Er mogen volgende maand bijvoorbeeld ook 1500 supporters het stadion in bij een voetbalwedstrijd tussen NEC en Almere City. Dinsdagavond bij Op1 vertellen Weijers, manager van organisator Fieldlab evenementen Pieter Lubberts en arts-microbioloog Andreas Voss over deze ontwikkeling.

Bij de show van Guido Weijers wordt het aantal contactmomenten onderzocht en geen infecties. Andreas Voss: “Het aantal contacten bepaalt of mensen een infectie kunnen krijgen. Iedereen heeft een tag, dus we kunnen later precies zien hoe lang iedereen met elkaar in contact is geweest.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Andreas Voss, Guido Weijers & Pieter Lubberts terug. 

Vergelijkbare artikelen