Blokker-CEO Michiel Witteveen acht overheidssteun onvoldoende voor grootste deel van de winkelstraat

Michiel Witteveen, CEO van onder andere Blokker is bezorgd. Zijn bedrijf had het al zwaar en moet de deuren gesloten houden. Volgens Witteveen is de overheidssteun die Blokker ontvangt te karig om al zijn winkels in de lucht te houden. Bij Op1 vertelt hij waarom hij vindt dat het de steun niet voldoende is voor grote bedrijven.

De Blokker-baas ziet behoorlijk donkere wolken boven zijn winkels hangen en wil dat de overheid snel over de brug komt met extra geld. “Het steunpakket is niet genoeg voor 60 procent van de winkelstraat.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het volledige gesprek terug

 

Vergelijkbare artikelen