Wouter Koolmees over een nieuw steunpakket voor ondernemers

De overheid trekt opnieuw miljarden uit om de economie te stutten. Het bestaande steunpakket wordt uitgebreid, ook voor startende ondernemers. Donderdagavond bij Op1 Demissionair minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Wouter Koolmees over deze nieuwe miljardeninjectie.

Demissionair minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Wouter Koolmees trekt opnieuw de portemonnee voor gedupeerde ondernemers. Toch zijn er veel die zeggen, het is niet genoeg uiteindelijk laten ze ons vallen. Koolmees: “We gaan niet alle bedrijven kunnen redden.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Wouter Koolmees terug. 

Vergelijkbare artikelen