Willie Wartaal en Gijs Scholten van Aschat over de Nationale Voorleesdagen

Voorlezen, wie is er niet groot mee geworden? Woensdag starten de Nationale Voorleesdagen (online), en is ook het Nationaal Voorleesontbijt (te zien op NPO 3). Willie Wartaal van De Jeugd van Tegenwoordig is een van de ambassadeurs van de Voorleesdagen. Gijs Scholten van Aschat is een gewild voorlezer van luisterboeken, en weet als acteur als geen ander hoe je een tekst overbrengt. Samen vertellen zij over ideale voorleesboeken, en hoe die voor te lezen.

Acteur Gijs Scholten van Aschat is een gewild voorlezer van luisterboeken. Hij vertelt wat de essentie van een goed voorgelezen stuk is. En hier leest hij een stuk voor uit een boek van Heleen van Rooyen.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Willie Wartaal en Gijs Scholten van Aschat terug. 

Vergelijkbare artikelen