GGD-arts Ashis Brahma vreest dat Britse virusvariant ook in Nederland de overhand krijgt

Het kabinet vreest dat de Britse coronavariant ook in Nederland de overhand krijgt. Volgens Ashis Brahma, GGD-arts infectieziekten in regio Gelderland, is de verspreiding van de Britse mutant niet meer te stoppen.

Ashis Brahma en Jan Kluytmans praten over de mogelijkheid van het opschalen van de testsamenleving. Kluytmans vertelt dat er ontzettend veel regels zijn in Nederland die het moeilijk maken om zo’n testsamenleving in te richten. “Dat zorgt dat je er heel moeilijk grootschalig, laagdrempelig een systeem van kunt maken.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het volledige gesprek terug

Vergelijkbare artikelen