Annemieke Bosma en Vasco Groeneveld over de problemen bij de belastingdienst

Het kabinet kwam erdoor ten val, maar de Toeslagenaffaire bij de belastingdienst duurt maar voort. De 30.000 Euro compensatie die gedupeerde ouders krijgen, moeten ze voor een groot deel direct weer afdragen aan de Belastingdienst. Tot grote woede van de bewindvoerders, want het houdt maar niet op. Bij Op1 vertelt bewindvoerder Annemieke Bosma over de mogelijke desastreuze gevolgen. En advocaat Vasco Groeneveld vertelt waarom hij namens gedupeerde ouders aangifte doet tegen vijf oud-bewindslieden.

Advocaat Vasco Groeneveld deed deze week aangifte tegen oud-bewindslieden: Tamara van Ark (Medische Zorg), Wopke Hoekstra (Financiën), Eric Wiebes (Economische Zaken), Menno Snel, ex-staatssecretaris van Financiën, en Lodewijk Asscher (voorheen minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid). Waarom willen ze dat?

“De Belastingdienst heeft jacht gemaakt op duizenden onschuldige burgers. Wij denken dat er een redelijk vermoeden is van schuld aan een strafbaar feit door al deze personen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier de volledige uitzending terug

 

 

 

Vergelijkbare artikelen