Xander van der Wulp, Marleen de Rooy en Janet Ramesar over de val van het kabinet

Het kabinet is vandaag afgetreden en gaat demissionair verder, maar doet dat zonder Eric Wiebes die heeft besloten om helemaal te stoppen. Vrijdagavond bij Op1 schuiven politiek verslaggevers Xander van der Wulp en Marleen de Rooy aan om te praten over de val van kabinet Rutte III.

Eén van de gedupeerden van de toeslagenaffaire, Janet Ramesar deed afgelopen dinsdag nog een oproep aan het kabinet: “Vertrek en kom nooit meer terug.” Aan het eerste deel van die oproep heeft het kabinet nu gehoor gegeven. Vrijdagavond schuift ze aan bij Op1 om te vertellen of ze vertrouwen heeft in een goede afloop. Janet Ramesar: “Nee, eerst zien dan geloven. Er moet nu gewoon iets gedaan worden.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug. 

Vergelijkbare artikelen