Joost Eerdmans en Annabel Nanninga over hun nieuwe partij JA21

Annabel Nanninga en Joost Eerdmans braken met Forum voor Democratie en willen met hun nieuwe partij JA21 (Het Juiste Antwoord) de rechtse kiezers in Nederland bedienen. Eerdmans als lijsttrekker en Nanninga als lijstduwer. 

Donderdag presenteerde de nieuwe partij de lijst met kandidaten voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen van maart 2021, met een hoop voormalig FvD’ers. Onder meer Nicky Pouw-Verweij (nummer 2) en Derk Jan Eppink (nummer 3) staan erop. Bekijk hier de volledige lijst met JA21-kandidaten.

Aan tafel kijken Eerdmans en Nanninga terug op hun breuk met het Forum voor Democratie van Thierry Baudet voordat ze uitleggen waarom ze deze nieuwe partij hebben opgericht. Nanninga: “Ik vind het onbestaanbaar dat we in een beschaafd land als Nederland politiek dakloze mensen kennen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het volledige gesprek met Eerdmans en Nanninga terug

 

Vergelijkbare artikelen