Annemarie van Gaal en Herman den Blijker helpen horecaondernemers tijdens de coronacrisis: ‘Mensen hebben stress dat wil je niet weten’

In een nieuw seizoen van ‘Crisis in de Tent’ helpen Annemarie van Gaal en Herman den Blijker horecaondernemers die de wanhoop nabij zijn. Want door de strenge en maar voortdurende lockdown, staan velen op het punt van omvallen. Zijn de noodlijdende ondernemers nog te redden of is het een onbegonnen zaak?

Annemarie van Gaal en Herman den Blijker vertellen over de ervaringen van de ondernemers die ze voor het programma hebben gesproken. “Af en toe loop ik naar buiten en dan denk ik: wat gaan we doen? Je wilt ze helpen, want je gunt het ze. Je wilt niet zelf in zo’n situatie zitten”, vertelt Herman den Blijker. Annemarie van Gaal: “Mensen hebben stress dat wil je niet weten. Ze hebben slapeloze nachten.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het volledige gesprek hier terug

Vergelijkbare artikelen