Suzanne Schulting: ‘Je moet wel denken: ja, ik ga dat gewoon winnen’

Suzanne Schulting heeft afgelopen weekend opnieuw laten zien dat zij de onbetwiste shorttrackkoningin van Nederland is. Op het Nederlands Kampioenschap was ze op drie afstanden de beste en dat nadat ze een week geleden ook al succesvol was op de langebaan. Bij Op1 praat Schulting samen met bondscoach Jeroen Otter over haar prestaties op weg naar de EK’s, WK’s en Olympische Spelen!

Suzanne Schuling: “Je moet wel denken van: ja, ik ga dat gewoon winnen. Als het dan ook lukt is het wel een lekkere ontlading na zo’n finaledag. Je legt jezelf een behoorlijke druk op, die komt ook van buitenaf, maar het moet ook vooral van jezelf. Het is wel lekker als de dag klaar is en het allemaal gelukt is zoals jij wilde.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het gesprek hier terug

Vergelijkbare artikelen