Robert ten Brink en Marga van Praag over veertig jaar Jeugdjournaal

Het is feest voor het Jeugdjournaal! Het programma viert dan alweer zijn veertigste verjaardag. Daarmee is het één van de langstlopende nieuwsprogramma’s voor kinderen in Europa. Bij Op1 blikken oud-presentatoren Robert ten Brink en Marga van Praag terug op veertig jaar jeugdjournaal.

Marga van Praag stonden aan de wieg van het programma. Het was destijds revolutionair voor kinderen, want zo’n rubriek voor kinderen bestond nog niet. “Het was heel erg leuk, vooral omdat je niks goed of fout kon doen, want er was geen voorbeeld.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het gesprek met Robert ten Brink en Marga van Praag hier terug

Vergelijkbare artikelen