Sander de Kramer over zijn talentvolle Afrikaanse adoptiezoon: ‘Nou hebben we eindelijk iemand die echt kan voetballen in de familie’

Al jarenlang zet journalist/presentator Sander de Kramer zich met zijn Sunday Foundation in voor mensen in Sierra Leone. Om die reden zijn er tal van straatkinderen daar die De Kramer als hun vader beschouwen, maar één van die kinderen draagt ook dezelfde achternaam: weeskind Alpha heet nu officieel Pieter de Kramer (naar de vader van Sander) en de reden daarvoor is dat hij een zeer talentvolle profvoetballer is. 

Sander de Kramer vertelt het bijzondere verhaal van Alpha, een talentvol voetballer, die hij de naam van zijn vader heeft gegeven. “Nou hebben we eindelijk iemand die echt kan voetballen in de familie.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het volledige gesprek terug

 

Vergelijkbare artikelen