Veldhuis & Kemper brengen in Scrooge Live het iconische kerstverhaal tot leven

Op zondag 20 december wordt Dordrecht het decor van een groot televisiespektakel in de traditie van The Passion. In Scrooge Live zullen bekende acteurs en zangers het iconische kerstverhaal van Charles Dickens tot leven brengen. Richard Kemper kruipt in de huid van Ebenezer Scrooge en Remco Veldhuis is de verteller. Bij Op1 vertellen de cabaretiers samen hoe ze het verhaal op geheel eigen wijze hertaald hebben.

Remco en Richard komen soms tot de conclusie dat ze al praten alsof ze een getrouwd stel zijn. Remco Veldhuis: “Richard houdt ook niet zo van kerst, al is hij geen chagrijnige vrek hoor! Ik daarentegen ben dol op kerst en klassieke kerstfilms.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het volledige gesprek met Veldhuis & Kemper terug

Vergelijkbare artikelen