Marjan Rintel leidt als president-directeur de NS door de coronacrisis

Midden in de coronacrisis begon Marjan Rintel als president-directeur van de Nederlandse Spoorwegen. Na haar aantreden drie maanden geleden zwelt de gezondheidscrisis aan. Een crisis die zorgt voor lege treinen en een afgeschaalde dienstregeling. Hoe loodst Rintel Nederlands’ grootste vervoerder door deze barre tijden? 

Rintel hoopt na de crisis de reiziger weer vaker terug in de trein te krijgen. “We doen er alles aan om dit veilig en verantwoord te laten gebeuren. Maar ik denk ook dat we deze pauzeknop van corona moeten gebruiken om een einde te maken aan de hyperspits.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het volledige gesprek met Marjan Rintel terug

Vergelijkbare artikelen