Artsen Wouter van Geffen en Gor Khatchikyan en verpleegkundigen Ellen Mulder en Judith Kruizenga over ‘Frontberichten’

Artsen, verpleegkundigen en leerkrachten lieten dit voorjaar in het BNNVARA-programma ‘Frontberichten’ als vloggers aan ons zien hoe zij dagelijks streden tegen het coronavirus, hoe ze het land beter maakten en de samenleving draaiende hielden. Onder hen bevonden zich spoedeisendehulparts Gor Khatchikyan, longarts Wouter van Geffen en verpleegkundigen Judith Kruizenga en Ellen Mulder. Ze blikken nu terug op een zwaar en zeer bewogen jaar in een speciale uitzending van Frontberichten.

Begin 2020 was er nog weinig angst voor het coronavirus, maar longarts Wouter van Geffen voelde toen al wel aankomen dat het ernstiger was dan gedacht werd. “Ik zag al vroeg veel heftige beelden en longfoto’s uit China. Maar zó ernstig, dat had ik ook niet verwacht.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het volledige gesprek met de artsen en verpleegkundigen terug

Vergelijkbare artikelen