Ziekenhuisdirecteur in Londen Marcel Levi over de Engelsen die als eerste zijn begonnen met vaccineren

Het Verenigd Koninkrijk is als eerste ter wereld van start gegaan met vaccineren. Marcel Levi is directeur van 17 Londense ziekenhuizen en maakt van dichtbij mee hoe de coronavaccins driftig in de Engelse armen worden gespoten. Donderdagavond bij Op1 vertelde Marcel Levi wat wij daar in Nederland van kunnen leren.
Ziekenhuisdirecteur in Londen Marcel Levi over de Engelsen die als eerste zijn begonnen met vaccineren. ‘’Waarom zou snel niet goed zijn? Het is een noodsituatie. Er gaan in Nederland iedere week 400 mensen dood. Dat is een volle Boeing 747.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Marcel Levi hier terug.

Vergelijkbare artikelen