Ondernemer Duncan Stutterheim vreest heel jaar zonder grote evenementen als actie uitblijft

Als het vaccinatieplan van het kabinet volgens plan verloopt, moeten we in het voorjaar weer grote evenementen kunnen organiseren. Tijdens de persconferentie van afgelopen dinsdag gaf premier Rutte aan snel te willen beginnen met het testen van zit-evenementen. Oprichter van ID&T en ondernemer Duncan Stutterheim wil ook starten met experimenteren met evenementen waarbij mensen bewegen. 

Stutterheim eist actie, anders vreest hij een heel jaar zonder grote evenementen, zoals festivals of drukbezochte sportwedstrijden. “Normaal gesproken ben je een jaar bezig met de voorbereiding van een festival. 1 februari meer duidelijkheid, zou al laat zijn.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het volledige gesprek hier terug

 

 

Vergelijkbare artikelen