Philip Freriks, Maarten van Rossem, Margje Fikse en Frank Evenblij over een nieuw seizoen van De Slimste Mens

De Slimste Mens is hét kijkcijferkanon van NPO 2 en geliefd door jong en oud. Onder leiding van Philip Freriks en het alwetende jurylid Maarten van Rossem nemen vanaf maandag elke werkdag weer drie prominente Nederlanders het tegen elkaar op. Presentatoren Margje Fikse en Frank Evenblij durven het aan.

Wat maakt nou dat een kandidaat leuk is voor De Slimste Mens? Volgens Philip Freriks moeten dat kandidaten zijn die niet alleen veel weten, maar ook leuke, spannende en opvallende verhalen kunnen vertellen.” Margje Fikse en Frank Evenblij horen daar zeker bij, volgens Freriks. “Ons programma moet ook grappig kunnen zijn.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het volledige gesprek met Philip Freriks, Maarten van Rossem, Margje Fikse en Frank Evenblij terug

 

Vergelijkbare artikelen