Jandino Asporaat komt met een derde film met zijn typetje Judeska

Jandino Asporaat maakte dit jaar een derde film met zijn typetje Judeska. Bon Bini: Judeska in da House is een vrolijke film met een boodschap en draait vanaf donderdag in de bioscopen. Thema’s als racisme en corona worden niet geschuwd. Bij Op1 vertelt de acteur, komediant en televisiepresentator welke avonturen we dit jaar kunnen verwachten van Judeska.

Het is een film waar weer heel wat wordt afgelachen, maar het is ook een film met een boodschap. “De film gaat over wat we nu met elkaar meemaken. Je wordt gedwongen met elkaar in één huis te zitten en dan is er maar één conclusie: je moet het met z’n allen doen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het gesprek met Jandino hier terug

Vergelijkbare artikelen