Bert van Leeuwen: ‘Kerst is een voedingsbodem waarin ruzies kunnen ontstaan’

Dat we kerst dit jaar anders dan anders zullen vieren, is een ding dat zeker is. Hoe kunnen we dat het beste doen en welke mensen nodigen we uit? Presentator van het Familiediner, Bert van Leeuwen, en Theoloog des Vaderlands, Almatine Leene, bespreken ze hoe we kerst zo saamhorig mogelijk kunnen vieren.

Het wordt een bijzondere kerst waarbij de kans op ruzie met de familie wat kleiner is. Maar ‘mister Familiediner’ Bert van Leeuwen waarschuwt dat het ook dit jaar verkeerd kan gaan met kerstmis, want wie nodig je uit en wie niet?

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het gesprek met Bert van Leeuwen en Almatine Leene hier terug

Vergelijkbare artikelen