Ismail Ilgun duikt voor reportage in de wereld van de drillrap

Ismail Ilgun is al lang geen treitervlogger meer, maar gaat serieus op pad voor het maken van reportages. Nu duikt hij in de wereld van de drillrap en spreekt de leden van groepen, die hun onderlinge vetes soms letterlijk uitvechten. Rapster Keesha heeft wat drillraps op haar naam staan, maar kiest nu voor een andere stijl. Samen zijn ze vanavond te gast bij Op1.

Ismail Ilgun: ”Ik denk dat er heel veel over mij is gepraat en te weinig met mij. Daar gaat het mis.” Net als met de drillrappers: “Niemand kent die jongens, niemand heeft ze echt gesproken en dan wordt het een eenzijdig verhaal.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Bekijk hier het hele gesprek terug. 

Vergelijkbare artikelen